Vásároljon $APRA Tokent 0.45 USD-ért!
VÁSÁROLOK

Aranyfedezetű. Jövőbiztos.

Az Apraemio egy egyedülálló, arannyal fedezett digitális eszköz, amely kizárólagos hozzáférési joggal rendelkezik az afrikai Mali egyik legnagyobb aranytartalékához.

$APRA Pillanatok

Podcast

Bitcoinbázis: Apraemio: Az első valódi aranyfedezetű magyar kriptovaluta

Hangolódjon rá a Bitcoinbázis Podcast legújabb epizódjára, amelyben az Apraemio szerepel! Tartson velünk, ahogy belemerülünk a digitális pénzügyek innovatív megközelítéséről szóló beszélgetésekbe.
AMA

Binance: Ask Me Anything

Csatlakozzon hozzánk egy lényegre törő Ask Me Anything (AMA) beszélgetésre a Binance-szel! Készüljön fel egy mélyreható beszélgetésre az Apraemio víziójáról, technológiájáról és jövőbeli kilátásairól a digitális eszközök terén.
Report

Legújabb Geo Jelentés

Fedezd az Apraemio új földtani jelentését! Ismerd meg az arannyal fedezett token projektünk szilárd alapjait, amely megerősíti a digitális pénzügyek átláthatóságát és bizalmát.
Partnership

Biconomy X Apraemio:

Örömmel jelentjük be a Biconomyval való partnerségünket, amely úttörő lépés a felhasználói élmény és az aranyfedezetű tokenünk hozzáférhetőségének javítása felé.
Article

FF News | Fintech Finance: Apraemio

Friss hírek: Az aranyfedezetű kriptovaluta-projekt, az Apraemio megerősítést nyer, mivel az HSBC belép az arany tokenizációjába! Olvassa el a legfrissebb cikket az FF News | Fintech Finance oldalán!

Megjelenéseink

Aranyfedezetű

Az Apraemio egy olyan digitális eszköz, amely mögött fizikai arany áll, stabilitást és biztonságot nyújtva a befektetőknek, akik kézzelfogható értéket keresnek a digitális világban.

Jövőbiztos

Az Apraemio egy olyan befektetési lehetőség, amely az aranytartalékokon alapul, stabil és ellenálló hozamokat kínálva a befektetőknek bizonytalan időkben. Gondos eszközallokációval és kockázatkezelési stratégiákkal az Apraemio fenntartható hosszú távú növekedési potenciált kíván nyújtani.

Egyenesen Maliból

Az $APRA tokeneket az üzleti ökoszisztémájának köszönhetően  a GGS bányacég Mali aranytartalékai támasztják alá. Mali egy olyan ország amely aranykincseiről ismert és rendkívül gazdag természeti erőforrásokban. Ez a befektetési lehetőség világszerte befektetőket vonhat be, kiemelve ezzel Mali kiemelkedő hozzájárulását a globális gazdasághoz.

DLT Világszerte

Az Apraemio jelenlétét nem korlátozzák a határok; a világ bármely sarkában elérhető, Blokklánc technológián alapul, amely biztosítja az átláthatóságot, a hozzáférhetőséget  minden befektető számára.

Hogyan működik az $APRA?

Aranyfedezet

Az ökoszisztéma három entitásból áll: Az Apesco, a GGS Mali és az Apraemio LTD. Az Apesco irányítja és koordinálja a pénzügyi, működési és bányászati tevékenységeket. A GGS Mali aranyat bányászik az Apraemio LTD által kibocsátott $APRA tokenek fedezésére, amely finanszírozza a bányászati műveleteket. Az Apraemio LTD arannyal fedezi az $APRA tokeneket. Az Apesco felügyeli a műveleteket annak érdekében, hogy megőrizze a szabványokat. Az $APRA tokenek aranyfedezete biztosítja az értékstabilitást. Az ökoszisztéma megbízható és átlátható, és elősegíti a növekedést és a stabilitást.

Befektetési lehetőség

Az Apraemio lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek egy infláció álló tokenbefektetésben, amely mögött kézzelfogható, valós érték - arany - áll. Az $APRA tokenek megvásárlásával a befektetők közvetlen részesedést szereznek az Apraemio LTD ökoszisztémájában lévő bányászati tevékenységekből származó aranyból.

Finanszírozás

Az $APRA tokenek eladásából származó pénzeszközök elsősorban a fúrási és a bányászati műveletek alapvető költségeit finanszírozzák. Emellett ezek a források támogatják az Apraemio egyedi aranyfelfedezési kutatási programját, valamint az $APRA token ökoszisztéma folyamatos fejlesztését is.

Arany beváltási program

A bányászati törekvések révén szerzett arany 50%-át újra befektetjük az operatív költségek finanszírozásába, hogy elindítsuk a következő fázisokat, biztosítva ezzel, hogy folytathassuk a fúrási és bányászati műveleteket. A másik 50% az arany az $APRA token fedezete. Az arany visszaváltása az $APRA token egyedi felhasználási esetének egyike lesz, amely közvetlenül kapcsolódik a cég fő tevékenységéhez és bevételi forrásához - az aranybányászathoz.

Az 1,000,000,000 $APRA token összekapcsolódik az arany 50%-ával, amelyet a GGS Mali geológiai riportokkal leigazol. Az $APRA tokenek arányos mennyiségében váltható aranyra.
A megszerzett arany 50%-a fedezi a teljes ellátmányt - A teljes leigazolt aranytartalék 50% képezi a fedezetet.

APRAEMIO Összehasonlítás

Projekt
APRAEMIO
Aurus
Pax Gold
Tether Gold
Token
$APRA
TGold
PAXG
Tether Gold
Aranyfedezési struktúra
A megszerzett arany 50%-a fedezi a teljes ellátmányt A teljes leigazolt aranytartalék 50% képezi a fedezetet.
1 g / token
1 troy uncia / token
1 troy uncia / token
Kutatás és Kitermelés
30 éves koncesszió Maliban, Afrikában
Nincs
Nincs
Nincs
ROI - Megtérülési Potenciál
Rendkívül magas, növekvő aranykészlet
Alacsony: A token ára az aranyhoz van rögzítve
Alacsony: A token ára az aranyhoz van rögzítve
Alacsony: A token ára az aranyhoz van rögzítve
Fő különbségek
Erős arany-geológiai tapasztalat, 20 éves szakértelem, 30 évre szóló kizárólagos koncesszió, a teljes kínálat 5%-át jótékonysági célokra fordítja a projekt, aranybeváltási program
Az átláthatóság hiánya az aranytárolás és az auditálás terén
A New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma által van szabályozva
First-mover előny, hírnévvel kapcsolatos problémák

$APRA smart contract address:

0x0c4ac8952c28e2e7fe22033C8D2F1263372d301d
CSAPATUNK

Ismerd meg szakértőinket!

A befektetés sohasem egy eszközbe de a mögötte lévő csapatba is történik. Igazán büszkék vagyunk szakértőinkre, akik fáradhatatlanul dolgoznak az Apraemio sikeréért. Engedjétek meg, hogy bemutassuk őket:

Zoltán Varga
CEO

Zoltán több ágazatban is sikeres üzletember, és több mint 15 éve van jelen az aranypiacon. Tapasztalatának köszönhetően az Apraemio vezetése biztos kezekben van.

Mihály Tóth
CFO

Egy vállalat pénzügyi igazgatójának lenni mindig nagy kihívást jelent, különösen akkor, ha a vállalat értéke milliós nagyságrendű. A cégcsoport sikerének köszönhetően Mihály készségei páratlanok, ha a pénzügyek kezeléséről van szó.

Tamás Kis
COO

Tamás munkája operatív vezetőként elengedhetetlen az Apraemio irányításában. Széleskörű tudása és a csapat minden aspektusának megértése iránti elkötelezettsége nélkül az Apraemio nem lenne ugyanaz.

László Szenthe
CTO

Az informatikai részleg vezetőjeként László több éves tapasztalattal rendelkezik a blokklánc-technológiában, és most egy fejlesztőcsapatot vezet, hogy az APRA ökoszisztémáját a lehető legbiztonságosabbá tegye.

Gergő Szőke
CMO

Gergő egy tapasztalt marketing és üzletfejlesztési szakember, aki figyelemre méltó képességgel rendelkezik az Apremio számára hatásos stratégiák kialakításában. Szakértelmét a blokklánciparon 2017 óta aktívan kamatoztatja.

Martin Haider
GD

Grafikusként Martin szerepe alapvető fontosságú a különböző marketing- és márkaanyagok vizuálisan vonzó terveinek megalkotásában, amelyek kiemelkednek a tömegből, és az Apraemio-t vizuálisan a lehető legegyedibbé teszik.

Asim Sarwar
Advisor

Asim 2016 óta a kriptopiacon tevékenykedik, és rengeteg tapasztalatot szerzett az iparág  legnagyobb projektjei mellett dolgozva. Az üzletfejlesztés vezetőjeként ő a felelős az Apraemio tőkebevonási stratégiájáért és a stratégiai partnerségeknek a sikeréért.

Dóra Lichtenstein
MM

Az Apraemio marketingmenedzsere, 2021 óta kripto és blokklánc szakértelemmel rendelkezik. Szerepe kulcsfontosságú az Apraemio értékének kommunikálásában, a blokklánc mély megértését kihasználva a befektetők bevonása és a digitális pénzügyek innovációjának előmozdítása érdekében.

Francis Chinonso
CM

Közismert nevén ThePeakMan a közösségi menedzserünk. Ő tervezi és szervezi az eseményeket, hogy növelje a közösség élményét, és segít partnerségeket kialakítani, hogy bővítse a projektünk horizontját. Elkötelezettsége erősíti közösségi kötelékeinket és új magasságokba repíti projektünket.

Vlada Kozlovska
APM

Vlada, az Apraemio Affiliate Programmenedzsere 2019 óta vesz részt aktívan  a kriptomarketingben. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a marketing, az affiliate menedzsment és a nagyköveti programok terén neves kriptovállalatoknál. Az Apraemio-nál betöltött szerepében Vlada fontos szerepet játszik a márka hatókörének bővítésében, a tokenvásárlások fellendítésében és a márka szószólóinak nagy, globális közösségének ápolásában.

GYIK

Legtöbbször ismételt kérdéseink. Ha a még nem kötelezte el magát a projekt mellett, akkor is lehetnek kérdései, amelyekre itt válaszokat kaphat!

Mi az Apraemio?

Az Apraemio projekt fókuszában egy olyan $APRA nevű token bevezetése áll, mely deflációra hajlamos és arannyal van fedezve. A token célja, hogy megoldást nyújtson a piaci volatilitás és az infláció kihívásaira. A tulajdonosok a jövőben kiváló minőségű aranyra válthatják $APRA tokenjeiket, függetlenül a token piaci árától a forgalmazás időpontjában. A projekt az arany belső értékére támaszkodva olyan befektetőket céloz meg, akik biztonságos befektetési lehetőséget és az infláció elleni védelmet keresnek. Az Apraemio ökoszisztéma egy blokklánc-alapú webes platformot kínál különböző felhasználási esetekhez, például fizikai arany beszerzéséhez, autóvásárláshoz és ingatlanszolgáltatásokhoz. Ez a komplex megoldás mind a tapasztalt, mind a kezdő befektetőket megcélozza, és egyensúlyt teremt a befektetési biztonság, a potenciális megtérülés és az inflációs védelem között.

Hogyan hozzon létre pénztárcát?

Az $APRA beszerzéséhez látogasson el az Apraemio weboldalára, és válassza ki az "$APRA vásárlása" lehetőséget. Ez átirányítja Önt az Apraemio Vezérlőpulthoz, ahol folytathatja a vásárlást. Az $APRA tokeneket kriptovalutákkal, hitelkártyával vagy banki átutalással vásárolhatja meg. Fontos, hogy csatlakoztassa kriptotárcáját, vagy hozzon létre egyet, ha még nem tette meg, mivel ez elengedhetetlen az $APRA tokenek átvételéhez.

Hogyan garantálja az Apraemio az átláthatóságot az aranybányászati műveletekben?

Átlátható jelentésekkel, harmadik fél által végzett auditokkal, valamint a bányászati műveletek élő közvetítésével az Apraemio biztosítja, hogy az befektetők nyomon követhessék a fejlődést, és ellenőrizhessék a bányászati tevékenységek integritását.

Hogyan működik az arany beváltási folyamat az $APRA token tulajdonosok számára?

A token tulajdonosok kicserélhetik az $APRA tokent fizikai aranyra, a token jelenlegi aranyértékének megfelelően, ami erősíti a token valós értékét és vonzerejét befektetésként.

Hol van jelenleg a csapat székhelye?

Az Apraemio fő központja Budapesten, Magyarországon található. Emellett távoli munkatársak is dolgoznak a projekten Európában és Afrikában, valamint “home office”-ban dolgozó munkatársak szerte a világon.

Hányan dolgoznak ezen a projekten?

Az Apraemio-nak nyolc fő csapattagja van, és több más munkatárs is részt vesz a napi feladatokban, mint például az értékesítési csapat, a közösségkezelés és a moderációs csapat. Összesen több mint 20 alkalmazott van, akik minden nap az Apraemio-n dolgoznak.

Lehet-e $APRA tokent használni az Apraemio ökoszisztémán kívül más vásárlásokra?

Kezdetben az $APRA használati lehetőségei az Apraemio ökoszisztémán belül összpontosulnak, olyan szolgáltatásokra, mint az arany beváltása, ingatlanvásárlás és még sok más. A jövőbeli tervek között szerepel a szélesebb körű hasznosság elérése stratégiai partnerkapcsolatok révén.

Az Apraemio hogyan tervezi kezelni a kriptovaluta és aranybányászati szektor szabályozási változásait?

Az Apraemio alaposan figyeli a szabályozási környezetet mind a kriptovaluta, mind az aranybányászati szektorban, és ennek megfelelően szervezi működését és szabályozási stratégiáját. Célja, hogy sikeresen alkalmazkodjon és prosperáljon a szabályozási változások közepette az ökoszisztéma belső részén.

Hogyan finanszírozzák jelenleg a projektet?

A projektet jelenleg az alapítók finanszírozzák, akik több vállalatot is működtetnek, és már 2008 óta aktívak és nyereségesek. Emellett sikeres folyamatban lévő magánértékesítés is zajlik. A vállalat tárgyalásokat folytat többKockázati tőkealappal és magánbefektetővel világszerte, hogy jelentősebb finanszírozást biztosítson a  projekt hosszútávú működéséhez.

Milyen környezeti szempontokat vesz figyelembe az Apraemio a bányászati tevékenységeiben?

Az Apraemio elkötelezett a fenntartható bányászati gyakorlatok iránt, olyan technológiákat használva, amelyek minimalizálják a környezetterhelést, biztosítva, hogy a műveletek megfeleljenek a környezetvédelmi szabályozásoknak.

Milyen blokkláncot használunk?

Az $APRA a BNB Smart Chain blokkláncot használja. Jövőbeli tervek között szerepel, hogy az $APRA több hálózaton is elérhetővé váljon, például Ethereumon, Polygonon, Solanan, stb.

Rendelkezünk szakértelemmel ezen a területen?

A csapat több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az aranybányászatban azáltal, hogy az Arteus Capital és a Green Gold Systems 2008 és 2014-ben alapítva lettek. Emellett az Apraemio számos tagja professzionális háttérrel rendelkezik a Web3 iparágban, több iparági szakember is csatlakozott a csapathoz, mint például blokklánc-fejlesztők, piackutatók, üzletfejlesztők és még sokan mások.

Milyen problémát oldunk meg?

A kriptovaluták terén szinte nincsenek olyan projektek, amelyek valós, kézzelfogható eszközökkel vannak alátámasztva. Ennek eredményeként számos projekt megbukott, és szükség lenne valami sokkal tartósabbra a növekedésük, fejlődésük és fenntarthatóságuk szempontjából.

Ennek következtében a kriptovaluta projektek átlagos élettartama tizenkét hónap, vagy még annál is kevesebb. A piacon lévő ezerféle kriptovaluta projekt következtében sok befektető számára rendkívül volatilisnak bizonyultak befektetéseik. Óriási veszteségeket szenvedtek el, és sok tokennek több hasznosságra vagy hosszú távú jutalmakra van szüksége a tartásához.

Hogyan oldjuk meg a problémát?

Az Apraemio egy valós pénzpiaci fedezettel támogatott projekt, amely az aranyat használja fedezetül. Az arany és a blokklánc technológia ad lehetőséget az aranybeváltási program előkészítéséhez. Ennek a programnak a keretében a befektetők fizikai aranyra válthatják $APRA tokenjeiket. Az Apraemio arany beváltási programján keresztül biztosíthatjuk az befektetőket, hogy megkapják a bányászott nemesfém 50%-át. A beváltáskor a cég elégeti a tokeneket, ami egy folyamatosan csökkenő $APRA token kínálatot eredményez - egy mechanizmus, ami hozzájárul a token deflációhoz és idővel történő értéknövekedéshez. Az Apraemio lehetővé teszi a befektetők számára, hogy egy olyan projektbe fektessenek, amelyen már több mint tíz éve dolgoznak. Minden befektetőt megvéd a jövőbeni fizikai aranyra történő beváltás lehetősége, ami hosszú távú biztonságérzetet nyújt számukra.  

Az aranytartalék, a 30 éves koncessziónak és lehetséges további területek megszerzésének köszönhetően folyamatosan növekedni fog napról napra, mivel az arany 50%-a, amit a GGS bányász és laboratóriumi eredményekkel igazol, alátámasztja az $APRA tokent, és minél hosszabb ideig tartja a felhasználó, annál értékesebb lesz minden token a visszaváltható arany szempontjából.

Számos projekt nem tervez középtávon értékteremtés céljából a felhasználók szemszögéből, az Apraemio ebből a szempontból is más; a befektetők az $APRA tartásáért az Apraemio közgazdasági mechanizmusai által premizálva lesznek.

Kérdése van?

Csatlakozzon az APRAEMIO közösséghez

Csatlakozzon hozzánk ezen az úton egy olyan jövő felé, ahol az Apraemio a stabilitás, a növekedés és az örökkévalóság szimbóluma!

Kapcsolatfelvétel

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.